Ergotherapie Roosendaal

Bent u op zoek naar een professionele praktijk waar u terecht kunt voor ergotherapie en woont u in de omgeving van Roosendaal, Nispen, Rucphen of Oudenbosch? Bij Ergotherapie Mol, gevestigd in Roosendaal en Steenbergen, zijn wij u graag van dienst. Wanneer u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, bijvoorbeeld door fysieke of psychische aandoeningen, kunnen wij u helpen met onze gespecialiseerde behandelingen. Onze hulpvraaggerichte, laagdrempelige en flexibele aanpak maakt onze praktijk zeer toegankelijk voor zowel ouderen en volwassenen als kinderen.

Ergotherapie in de omgeving van Roosendaal, Nispen, Rucphen en Oudenbosch

Ergotherapie Mol is met zijn vestigingen in Roosendaal en Steenbergen zeer goed bereikbaar voor ergotherapie vanuit Roosendaal, Nispen, Rucphen en Oudenbosch. Veelal voeren wij onze behandelingen gewoon bij u aan huis uit. Dat is immers de plaats waar mensen moeilijkheden ervaren in het uitvoeren van verschillende dagelijkse activiteiten. Komt dit echter niet goed uit, dan kunnen we ook bij u op werk langskomen voor behandelingen of advies en zelfs bij kinderen op school. Bij Ergotherapie Mol staan we voor u klaar bij een diversiteit aan hulpvragen, waaronder:

  • Problemen bij alledaagse activiteiten (aankleden, koken, schoonmaken, wassen) als het gevolg van fysieke of psychische aandoeningen (artrose, CVA, DOPD, dementie, reuma).
  • Pijnklachten in hand, nek, pols of schouder door computeren of werkgerelateerde problemen.
  • Valpreventie voor ouderen.
  • Advies en instructie aan mantelzorgers.
  • Problemen omtrent immobiliteit.

Ook kinderen kunnen wij behandelen. Zo helpen wij kinderen bij problemen met schoolse vaardigheden (schrijven, knippen), problemen met alledaagse activiteiten (eten met bestek, veters strikken), problemen met spelen of fietsen of bij problemen omtrent plannen. Het doel van Ergotherapie Mol is altijd om de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen laten functioneren.

Wordt ergotherapie vergoed?

Vanuit de basisverzekering hebben alle verzekerden recht op tien uur ergotherapie per jaar. Daarnaast zijn er diverse aanvullende verzekeringen bij verschillende verzekeraars beschikbaar. Laat u goed informeren over vergoedingen omtrent ergotherapie en neem contact op met uw verzekeraar voor vragen.

Praktijk met ruime ervaring

Bij Ergotherapie Mol werken wij al jaren in het vakgebied, waardoor we een zeer ruime ervaring hebben opgebouwd. Daarbij staan al onze ergotherapeuten geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Bij Ergotherapie Mol leveren wij u dan ook de kwaliteit, deskundigheid en vakkundigheid die u mag verwachten van een echte specialist. Wilt u graag een ergotherapie behandeling in de omgeving van Roosendaal, Nispen, Rucphen en Oudenbosch volgen of wilt u meer informatie over ergotherapie? Bij Ergotherapie Mol staan we voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0165-391026.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht