Ergotherapie Woensdrecht

Bent u op zoek naar een ergotherapie praktijk in de buurt van Woensdrecht, ga dan naar Ergotherapie Mol. U vindt onze praktijk namelijk in Roosendaal en Steenbergen. Wij zijn er voor mensen die door fysieke en/of psychische aandoeningen niet meer kunnen functioneren zoals ze zouden willen, of het nu gaat om ouderen, volwassenen of kinderen. Al onze ergotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Ergotherapie in Woensdrecht: Ergotherapie Mol

Ergotherapie Mol is heeft een praktijk in de omgeving van Woensdrecht. Wij voeren onze behandelingen voornamelijk uit aan huis. Hier ervaren onze cliënten namelijk vaak de meeste moeilijkheden. Maar het is voor volwassenen ook mogelijk om de behandelingen op het werk uit te voeren en voor kinderen om de behandelingen op school uit te voeren. Het ‘weer mee kunnen doen’ van de cliënt staat bij ons centraal. We zorgen er graag voor dat onze cliënten weer zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren.

Vergoeding door uw verzekering

Ergotherapie zit in iedere basis ziektekostenverzekering en wordt tot 10 uur per persoon per jaar vergoed. Heeft u meer behandelingen nodig? Dan kunt u uw verzekering raadplegen voor vergoeding. U kunt bij ons een afspraak maken omdat u doorverwezen bent vanuit uw huisarts of andere specialist, maar het is ook mogelijk om zelf een afspraak bij onze ergotherapie praktijk in de buurt van Woensdrecht te maken door te bellen naar 0165-391026. U heeft dus geen verwijzing nodig om door onze ergotherapeuten behandeld te worden.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht