Fysio Roosendaal

Voor fysio in de omgeving van Roosendaal, Tolberg en Nispen bent u bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst aan het juiste adres. Onze praktijk is met zijn vestiging in Roosendaal zeer goed bereikbaar vanuit de omliggende steden en plaatsen. Fysiotherapie is direct toegankelijk, zonder dat u daar een verwijzing van een huisarts of specialist voor nodig heeft. Bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst gaan we eerst een gesprek met u aan om uw klachten te bespreken, en te bekijken of u in aanmerking komt voor een behandeling bij de fysiotherapeut of dat een bezoek aan de huisarts wellicht een uitkomst biedt.

Fysio bij de specialist in de omgeving van Roosendaal, Tolberg en Nispen

Fysiotherapie is een behandelmethode voor de klachten die men ervaart aan het bewegingsapparaat. Ervaart u klachten? Dan is het verstandig voor fysio een specialist te bezoeken als Fysiotherapiepraktijk Verhulst in Roosendaal, in de omgeving van Tolberg en Nispen. Een gespecialiseerde fysiotherapeut zal dan met behulp van een screenings-gesprek en een onderzoek een inventarisatie van uw klacht doen. Daarbij achterhaalt deze fysiotherapeut de invloed van uw klacht op uw functioneren. Blijkt er een behandeling nodig te zijn? Dan geven wij aan wat u kunt verwachten, maar geven wij ook aan wat we van u verwachten. Bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst in de omgeving van Roosendaal, Tolberg en Nispen bieden wij verschillende behandelingen omtrent fysio aan, waaronder:

  • Massages;
  • Actieve oefentherapie.

Sportrevalidatie bij de fysiotherapeut

Natuurlijk zijn het vaak de sporters die door sportblessures baat hebben bij fysiotherapeutische behandelingen. Daarom bieden we bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst in Roosendaal, nabij Tolberg en Nispen ook fysio aan op het gebied van sportrevalidatie. Zowel de recreatieve sporter als de topsporter kan bij ons terecht. Wij zorgen voor professionele begeleiding en we bieden advies, zodat verantwoorde sporthervatting op korte termijn mogelijk is. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en bel naar het telefoonnummer 0165-391026.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht