Fysiotherapiepraktijk Tolberg

Fysiotherapiepraktijk Verhulst, dé fysiotherapiepraktijk in Roosendaal, nabij Tolberg, staat voor u klaar met professionele hulp bij klachten aan het bewegingsapparaat. Zo verzorgen wij verschillende fysiotherapeutische behandelingen, zoals massages en actieve oefentherapie. Met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatie en preventie, kunnen wij u persoonlijke begeleiding op maat bieden. Het doel is altijd een verantwoorde hervatting van de dagelijkse activiteiten op de kortst mogelijke termijn.

Fysiotherapiepraktijk Verhulst: dé fysiotherapiepraktijk in Roosendaal, in de omgeving van Tolberg

Voor professionele fysiotherapie klopt u natuurlijk aan bij een echte specialist. Bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst, dé fysiotherapiepraktijk in Roosendaal, in de buurt van Tolberg, beschikken we over diverse gewone behandelruimtes en over een oefenruimte met trainingsapparatuur. Zo kunnen we op een actieve manier werken aan revalidatie en trainen om de oorzaak van de klacht te verhelpen en te voorkomen dat de klacht zich zal herhalen. In onze fysiotherapiepraktijk in Roosendaal, in de omgeving van Tolberg, bespreken we altijd eerst uw problemen, bepalen we daarna een behandelingsmethode en gaan we vervolgens met u aan de slag. Daarbij geven we altijd aan wat u van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van u verwachten. Wij behandelen onze cliënten niet alleen, maar we voorzien u ook van professionele begeleiding tijdens het proces en van advies voor de toekomst.

Sportfysiotherapie bij de specialist

Niet alleen verzorgen we bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst, gelegen in Roosendaal, nabij Tolberg, gewone fysiotherapeutische behandelingen. Ook voor sportrevalidatie kunt u bij ons terecht. Zowel de recreatieve sporter als de topsporter is bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over onze behandelmethoden of wenst u een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0165-391026.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht