Ergotherapeut aan huis

Ergotherapie Mol is een ergotherapeut aan huis. Wij zijn namelijk een erg flexibele praktijk en voeren het gros van onze behandelingen aan huis uit. Bijvoorbeeld bij ADL hulpmiddelen is dit erg belangrijk. Thuis is namelijk waar de moeilijkheden met de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen zich voordoen. Hier geven we dan ook graag adviezen en voeren we onze behandelingen uit. Voor meer informatie raden we u aan direct contact op te nemen met Ergotherapie Mol.

Ergotherapeut aan huis: Ergotherapie Mol

Als u op zoek bent naar een ervaren ergotherapeut die u aan huis kan helpen en behandelen, neem dan eens contact op met Ergotherapie Mol. Wij komen ook bijvoorbeeld op het werk of op school, precies daar waar de moeilijkheden zich voordoen. Wij behandelen kinderen, maar ook volwassenen en ouderen en helpen daarbij onder andere met de aanvraag van hulpmiddelen en woningaanpassingen bij chronische aandoeningen, valpreventie, pijnklachten tijdens het werk, advies bij een partner met dementie en nog veel meer andere dingen. Wij werken altijd hulpvraaggericht; iedere cliënt is immers anders.

Een afspraak maken

Bent u doorverwezen door uw huisarts of specialist? Dan kunt u gemakkelijk een afspraak bij ons maken. Dit is echter ook mogelijk zonder verwijzing. Dan voert de ergotherapeut eerst een screening uit, voordat deze aan huis de behandeling uit gaat voeren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-391026.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht