Medische woningaanpassingen

Voor hulp bij het regelen van medische woonaanpassingen gaat u naar Ergotherapie Mol. Heeft uw partner of een familielid psychische en/of lichamelijke klachten waardoor er medische woningaanpassingen gedaan moeten worden, maar weet u niet precies hoe u dit aan kunt pakken? Ergotherapie Mol helpt u daarbij. Wij zijn er voor mensen die door psychische en/of lichamelijke aandoeningen niet meer kunnen functioneren zoals zij dat zouden willen. We helpen ze zelfstandig te worden en bieden handvatten om de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen weer zelf te kunnen.

Hulp bij het regelen van medische woningaanpassingen

Zijn er medische woningaanpassingen nodig, dan biedt Ergotherapie Mol hulp bij het regelen en aanvragen hiervan. Onze ergotherapeuten zijn allemaal geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici en hebben veel ervaring opgedaan op het gebied van ergotherapie voor ouderen en volwassenen. Wij werken altijd hulpvraaggericht, omdat wij weten dat iedere cliënt anders is. Onze behandelingen voeren we vaak aan huis uit omdat dit de plek is waar de moeilijkheden ervaren worden.

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag bij het regelen en aanvragen van medische woningaanpassingen zodat u, uw partner of familielid weer prettig kan wonen en zelfstandiger kan zijn. U kunt voor meer informatie of om een afspraak te maken bellen naar 0165-391026.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht