Rijles scootmobiel

U kunt bij Ergotherapie Mol in Roosendaal terecht voor rijles voor uw scootmobiel. Bent u recentelijk inmobiel geworden en heeft u om deze reden een scootmobiel aangeschaft? Het kan in het begin lastig zijn om hiermee om te gaan. En wat zijn precies de verkeersregels? Hoe werkt de scootmobiel precies? Bij Ergotherapie Mol vertellen we u hier graag alles over en bieden we u ook rijles voor uw scootmobiel.

Ergotherapie Mol: ook voor rijles voor uw scootmobiel

Ergotherapie Mol vindt u in Roosendaal en in Steenbergen, vlakbij Bergen op Zoom. Wij zijn er voor mensen met een lichamelijke en/of psychische aandoening die daardoor in het dagelijks leven niet meer kunnen functioneren zoals zij dat graag zouden willen. We bieden hulp op veel verschillende vlakken; we werken dan ook altijd hulpvraaggericht en voeren onze behandeling vaak aan huis uit. Dat is namelijk waar de moeilijkheden ervaren worden.

Hulp bij het aanvragen van medische hulpmiddelen

Wij zijn er niet alleen voor rijles voor uw scootmobiel, maar ook voor hulp bij het aanvragen ervan. Het aanvragen van een scootmobiel of anders medische hulpmiddelen kan lastig zijn. U moet contact opnemen met verschillende instanties en zaken met uw verzekering regelen. Wij helpen u hier graag bij. U kunt voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact met ons opnemen door te bellen naar 0165-391026.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht