Sportfysiotherapie Roosendaal

Heeft u sportfysiotherapie nodig en woont u in de omgeving van Roosendaal of Tolberg? Dan kunt u terecht bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst in Roosendaal. In onze professionele praktijk kunt u voor algemene fysiotherapie terecht, maar wij hebben ons ook gespecialiseerd in sportrevalidatie. Met ruim 18 jaar ervaring kunt u ons een echte specialist in het vakgebied noemen. Zowel de recreatieve sporter als de professional kan dan ook bij ons terecht voor een professionele fysiotherapeutische behandeling. Bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst bieden we daarbij uitsluitend maatwerk.

Sportfysiotherapie op maat: revalidatie en preventie bij de specialist in Roosendaal, nabij Tolberg

Heeft u een sportblessure opgelopen? Of merkt u dat u om een andere reden last heeft van uw bewegingsapparaat tijdens het sporten? Dan kunt u zich bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst in Roosendaal, in de buurt van Tolberg, op de juiste manier laten behandelen met sportfysiotherapie. Omdat wij met een specifieke benadering te werk gaan bij sportblessures, volgens de meest recente ontwikkelingen, kunnen wij een optimale behandeling van sporters bewerkstelligen. Zo helpen wij allereerst bij een snelle genezing van de blessure. Daarnaast begeleiden wij sporters en voorzien wij ze van goed advies. Daarmee is snelle en verantwoorde sporthervatting mogelijk én kunnen toekomstige blessures worden voorkomen. Bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst kunt u ons dus onder andere inschakelen voor hulp bij:

  • Trainingsopbouw;
  • Trainingsbegeleiding;
  • Blessurepreventie.

Bent u recreatieve sporter of juist topsporter? Bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst in Roosendaal, nabij Tolberg, staan we altijd voor u klaar met professionele sportfysiotherapie.

Vrijblijvend screeningsgesprek bij de specialist

Bij Fysiotherapiepraktijk Verhulst in Roosendaal beginnen we sportfysiotherapie altijd met een vrijblijvend screeningsgesprek. We bekijken dan of behandeling mogelijk is, en uw klacht in aanmerking komt voor behandeling door een fysiotherapeut. Soms is een bezoek aan de huisarts namelijk beter. Indien u in aanmerking komt voor fysiotherapie, bekijken we vanuit daar verder wat de invloed van uw klacht is op uw functioneren en hoe we dit kunnen aanpakken. Heeft u vragen aan Fysiotherapiepraktijk Verhulst? Bel dan naar 0165-391026. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie!


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht