Ergotherapie Mol Steenbergen

image

Ergotherapie Mol Steenbergen, Fysiotherapie Piessens

Bij ergotherapie Mol in Steenbergen staan we graag voor u klaar als u uw dagelijkse bezigheden niet meer kunt uitvoeren zoals u dat graag wil. Dit kan zijn omdat u bent getroffen door een ziekte, na een medische ingreep of door toedoen van een lichamelijke of geestelijke beperking. Bij ergotherapie Mol in Steenbergen helpen we u weer snel zelfstandig functioneren.
Als het uitvoeren van uw dagelijkse taken door diverse situaties niet meer vanzelfsprekend is, dan zorgt dit niet alleen voor een belemmering in uw zelfstandigheid. Ook uw kwaliteit van leven en welzijn verandert hierdoor. Door het toepassen van ergotherapie op maat staan we graag voor u klaar en zorgen we ervoor dat u weer snel zelfstandig kunt bewegen en verblijven. Wij komen daarom voor al uw hulpvragen graag bij u aan huis. Daardoor kunnen we direct inspelen op de problemen die voor u een obstakel vormen.
Als er een hulpvraag is die betrekking heeft op de advisering in zorg hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wordt u door toedoen van ziekte of ouderdom belemmert in uw dagelijkse bezigheden, neem dan vrijblijvend contact op met ergotherapie Mol in Steenbergen. Ongeacht uw hulpvraag weten we altijd een op maat gemaakte oplossing toe te passen die uw welzijn en zelfstandigheid vergroot. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het toepassen van ergotherapie voor volwassenen en ouderen, maar ook voor de ondersteuning van kinderen bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan problemen op het gebied van diverse schoolactiviteiten en schrijfvaardigheden. Vanuit Steenbergen komen we ook op het eiland Tholen om kinderen daar aan huis of op school te behandelen. In Steenbergen zijn wij gevestigd op onderstaande locatie:

Locatie "Fysiotherapie Piessens"

Kromme Elleboog 19
4651 BG Steenbergen

image

Wij brengen zorg tot leven!

- het belang van de client staat voorop
- zorg op maat
- geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici
- geen wachtlijsten
- goede en nauwe samenwerking met andere zorgverleners
- ruime ervaring
0

Jaar ervaring

0 %

Professionaliteit

Voor problemen in het dagelijks leven thuis, op het werk of op school

We staan klaar om u te helpen