Ergotherapie Bergen op Zoom (onderdeel van Fysio Active)

image

Ergotherapie Bergen op Zoom (onderdeel van Fysio Active)

Bij ergotherapie Mol in Bergen op Zoom staan we graag voor u klaar als u uw dagelijkse bezigheden niet meer kunt uitvoeren zoals u dat graag wil. Dit kan zijn omdat u bent getroffen door een ziekte, na een medische ingreep of door toedoen van een lichamelijke of geestelijke beperking. Bij ergotherapie Mol in Bergen op Zoom helpen we u weer snel zelfstandig functioneren.
Als het uitvoeren van uw dagelijkse taken door diverse situaties niet meer vanzelfsprekend is, dan zorgt dit niet alleen voor een belemmering in uw zelfstandigheid. Ook uw kwaliteit van leven en welzijn verandert hierdoor. Door het toepassen van ergotherapie op maat staan we graag voor u klaar en zorgen we ervoor dat u weer snel zelfstandig kunt bewegen en verblijven. Wij komen daarom voor al uw hulpvragen graag bij u aan huis. Daardoor kunnen we direct inspelen op de problemen die voor u een obstakel vormen.
Wordt u door toedoen van ziekte of ouderdom belemmert in uw dagelijkse bezigheden, neem dan vrijblijvend contact op met ergotherapie Mol in Bergen op Zoom. Ongeacht uw hulpvraag zoeken we naar een op maat gemaakte oplossing en passen deze toe om uw welzijn en zelfstandigheid te vergroten.
In Bergen op Zoom zijn wij gevestigd op onderstaande locatie:

“Locatie” Fysio Active
Fruiteniersdreef 4
4614 HH Bergen op Zoom

image

Wij brengen zorg tot leven!

- het belang van de client staat voorop
- zorg op maat
- geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici
- geen wachtlijsten
- goede en nauwe samenwerking met andere zorgverleners
- ruime ervaring
0

Jaar ervaring

Voor problemen in het dagelijks leven thuis, op het werk of op school

We staan klaar om u te helpen